Oss

Mineral Fusion er en amerikansk serie med mineralmakeup og neglelakker med pleiende og beskyttende ingredienser.  Mineralmakeupen er tilpasset et marked med fokus på renhet, plantestoffer, dyrevern, miljøvern samt feilfri og enkel påføring.

Neglelakkene fra Mineral Fusion er «5-free» som betyr at de er fri for giftstoffer og er 100 % veganske. Alle produktene er meget allergivennlige.

20. juni 2013 lanserte Cosmedic mineralmakeupmerket Mineral Fusion på det norske markedet.

 

Leverandør av Mineral Fusion er Cosmedic AS

Cosmedic har siden høsten 1998 vært totalleverandør på avanserte hupleieprogram til dermatologisk og kjemiske behandlinger for leger og hudpleieklinikker over hele Norge og Sverige. aesthetic line og Skin Tech inneholder kun medisinsk dokumenterte ingredienser med farmasøytisk renhetsgrad og synergiske sammensetninger som stimulerer viktige fysiologiske prosesser i huden. Cosmedic er eneleverandør på mesoporasjonsmaskiner som er markedets mest effektive metode for innslusing av aktive substanser, og den best dokumenterte innslusingsbehandling som finnes på markedet. Prinsippet mesoporasjon er bygget på, fikk Nobelpris i kjemi 2003.

Cosmedic har siden 2004 bygget et navn av glō∙minerals makeup som er en mineralmakeupserie eksklusivt produsert for profesjonelle hudpleiere, hudleger og deres kunder/pasienter. Vinteren 2012 lanserte Cosmedic fra samme produsent av glō∙minerals, glō∙therapeutics. glō∙therapeutics er en ren og moderne serie både for den profesjonelle hudterapeut og med produkter til konsument. Serien har spesialprogrammer for alle hudtilstander og spesialprodukter for problemområder.


Cosmedic AS er også agent for Z fill fra tyske Zimmer. Med 40 års erfaring, har Zimmer MedizinSystem blitt en av de ledende europeiske produsenter innen flere medisinske områder i tillegg til estetiske produkter som hyaluronsyre fillere. 

 

 

Cosmedic AS © 2017 | Powered by Mystore